Umetniške slike avtorice Tina Spratt

Tina Spratt umetniška slika Tina Spratt je najbolj znana po svojih slikah ženske figure v oljni ali pastelni tehniki, na katerih so njene osebe pogosto zatopljene vase ali obkrožene s fascinantnimi teksturami neštetih tkanin.

Tina Spratt je najbolj znana po svojih slikah ženske figure v oljni ali pastelni tehniki, na katerih so njene osebe pogosto zatopljene vase ali obkrožene s fascinantnimi teksturami neštetih tkanin.

” V svojih delih me je vedno privlačila ženska figura,” je dejala, “in upam, da bom poustvarila lepoto in celovitost preproste, vsakdanje intimnosti.”

Sprattova trenutno živi v Somersetu v Angliji in je na univerzi v Wolverhamptonu študirala dodiplomski študij ilustracije. Trikrat je bila finalistka prestižnega mednarodnega tekmovanja ARC Salon, leta 2018 pa je prejela tudi “častno omembo”; letos bo že drugič sodelovala na gostujoči razstavi Live Arc Salon.

Bila je tudi skupna zmagovalka natečaja Pastel Journal Pastel 100, ponosna pa je tudi na vključitev v razstave in publikacije PoetsArtists.