Izdelava Spletnih Strani

WordPress je zelo priljubljena platforma za bloge, hkrati pa je tudi eden najboljših sistemov za upravljanje vsebine (CMS). CMS je del programske opreme, ki je integrirana v kodiranje vašega spletnega mesta in vam omogoča enostavno dodajanje, spreminjanje ali odstranjevanje vsebine s spletnega mesta – z zelo malo ali nič tehničnega znanja!

Z WordPressom lahko brez težav upravljate ali ustvarjate spletna mesta v različnih jezikih. WordPress je na voljo v več kot 70 jezikih, ne da bi bilo treba namestiti dodatne komponente. Tako lahko gradite spletna mesta in pišete nove vsebine za različne regije.

Eno od področij, po katerih je WordPress najbolj znan, je funkcija bloga in orodja za objavljanje. WordPress omogoča enostavno upravljanje ustvarjene vsebine z možnostjo ustvarjanja osnutkov, načrtovanja objav, dodajanja večpredstavnostnih vsebin, vstavljanja povezav, predogleda objav in pregledovanja popravkov objav.

WordPress je od svoje ustanovitve leta 2003 nenehno izboljševal svojo osnovno programsko opremo, da bi lahko ublažil nove varnostne grožnje. 

WordPress ponuja možnost hitre vključitve večpredstavnostnih slik in videoposnetkov v spletno mesto z orodji za nalaganje, ki jih povlečete in spustite. Administratorji spletnih mest lahko z orodji za urejanje dodajo tudi drugo besedilo in podnapise.

izdelava_spletnih_strani

Spletne Predstavitve

WordPress ne velja več le za CMS, saj poganja več kot 39 % celotnega spleta. WordPress je tako priljubljen tudi zaradi neskončnih možnosti prilagajanja z uporabo tem, vtičnikov in drugih možnosti. Prilagajanje in obnavljanje spletnega mesta WordPress tudi ni težko, saj ga lahko opravijo tudi začetniki, ki ne vedo ničesar o kodi.

WordPress predstavitev vsebuje

 • Namestitev in izvajanje WordPress sistema
 • Prilagojena WordPress premium tema
 • 5 podstrani
 • Nastavitev orodja Google Analytics
 • SEO-optimizacija
 • Ureditev spletnega gostovanja za eno leto
 • Registriranje domene za eno leto
 • Urejanje e-poštnih naslovov domene
 • Možnost urejanja in vzdrževanje spletne strani za eno leto ali poljubno časa.

Oblikovanje za družbena omrežja

Z edinstvenimi in privlačnimi grafikami za družbene medije povečajte svojo vključenost v družabne medije.

Znano je, da so vizualne objave boljše od objav z besedilom. Vendar to ne pomeni, da je dobro uporabit dolgočasno sliko. Če želite, da ima vaša objava višjo gledanost, mora vaša objava postati bolj zanimiva z zelo privlačnimi vizualnimi podobami. Dobro oblikovana grafika v družabnih medijih lahko pogosto pomeni razliko med objavo, ki ima veliko ogledov, in objavo, ki je prezrta.

Oblikujem vse vaše promocijsko gradivo za naslednja družbena omrežja:

 • Oblikovanje oglasov in objav v omrežju Facebook
 • Oblikovanje oglasov in objav v omrežju Instagram
 • Oblikovanje oglasov in objav v omrežju Twitter
druzbena_omrezja

Družbena omrežja

Priljubljenost platform družabnih medijev je v zadnjem desetletju skokovito narasla, saj ima milijarde uporabnikov svoje račune na vsaj štirih od desetih največjih platform. Družbeni mediji so bolj priljubljeni kot kdaj koli prej, zato bom vašemu podjetju ali projektu pomagal kar najbolje izkoristiti spletno prisotnost. Z edinstvenimi in privlačnimi grafikami za družbene medije, lahko povečajte svojo vključenost v družabne medije.

Graphica | Izdelava spletnih strani