Izdelava logotipa

Izdelava_Oblikovanje Logotipov - Graphica.si

Izdelava logotipa po vaših željah

Ali potrebujete edinstven logotip, ki bo izražal identiteto vaše blagovne znamke in izstopal med konkurenti? Moja storitev izdelave logotipov po naročilu vam lahko pomaga ustvariti pravo podobo. S prilagojenim logotipom boste lahko enostavno vzpostavili prepoznavnost svoje blagovne znamke na spletni strani, embalaži, etiketah, družabnih medijih in drugih marketinških materialih.

Moj cilj je ustvariti časovno vzdržen logotip, ki bo edinstveno prepoznal vašo dejavnost. Z eno samo ikono lahko zelo jasno izrazite, kaj vaše podjetje ponuja. Vsako podjetje je unikatno in zato je vsak logotip, ki ga ustvarim, prilagojen vašim posebnim potrebam. Pridružite se mi in skupaj bomo izgradili močno identiteto vaše blagovne znamke!

Izdelava - Oblikovanje - Logotipa - Graphica.si

Potrebne smernice za vaš logotip

Za začetek preberite spodnje smernice za informiranje. Odgovorite na čim več vprašanj, da bom lažje razumel, za kaj gre v vašem podjetju, in dobil občutek, kakšen logotip iščete. Izpolnjevanje vprašalnikov ni vedno zabavno, vendar mi bo omogočilo uspešno oblikovanje vašega logotipa

  • Kakšen je vaš slogan, če ga imate? Ali ga želite vključiti v logotip?
  • Ali želite ali ne želite imeti v logotipu kakšne posebne slike? Na primer fotoaparat v logotipu za fotografa.
  • Ali imate kakšne barvne preference? Če imate v mislih točno določeno barvo mi to sporočite.
  • Kakšna bo uporaba vašega logotipa? (npr. vizitka, spletna stran, oglasna tabla, majica itd.)
  • Ali obstajajo kakšni obstoječi logotipi, ki so vam všeč, in zakaj? Če je tako, navedite povezave do posameznih logotipov.

Popravki in zasnove

Osnovno oblikovanje logotipa vsebuje pet popravkov in tri začetne zasnove, kar v povprečju zadostuje za uspešno oblikovanje logotipa. Ko je logotip končan, prejmete digitalne, tiskane, spletne datoteke (RGB, CMYK, PNG, JPEG, PDF) in Adobe PSD datoteko.

Zgodovina logotipov

Oblikovanje logotipov – preproste, ikonične podobe, ki predstavljajo posamezne blagovne znamke – pogosto velja za sodoben pojav. Vendar se ljudje že več sto, celo tisoč let prepoznavajo in razlikujejo z emblemi in podpisnimi znaki. Pravzaprav je velik del simbolnega oblikovanja v vsej zapisani zgodovini namenjen vizualnemu sporočanju identitete.

Zgodovina logotipov sega do starodavnih družinskih grbov, hieroglifov in simbolike. Zgodnje različice logotipov so se razvile v srednjem veku (okoli leta 1300 n. št.), ko so trgovine in gostilne uporabljale oznake za predstavitev svoje dejavnosti. Prvi sodobni logotipi so bili ustvarjeni v začetku 20. stoletja in so se razvijali skupaj z množičnim tiskom.

Primitivna ljudstva z vsega sveta so med 70.000 in 7000 leti pred našim štetjem postavila temelje grafične umetnosti s slikanjem živali v jamah. Okoli 8000 let pred našim štetjem so ljudje v Asiriji, Egiptu, Kartagini, Perziji, Mediji in Sumeru ustvarjali keramiko, ki je sporočala estetske, etične, kulturne, družbeno-politične in verske informacije.

(Visited 260 times, 1 visits today)

Last modified: 3 aprila, 2023

Comments are closed.

Close