Grafično oblikovanje

Graphica.si Grafično Oblikovanje

Od logotipa do zastave

Želite profesionalno grafično oblikovanje, ki bo izstopalo med konkurenco? Ponujam vam storitve grafičnega oblikovanja logotipov, vizitk, plakatov, etiket, knjig, brošur in še veliko več po ugodnih cenah. Zagotavljam vam visokokakovostno in kreativno oblikovanje, ki bo prilagojeno vašim potrebam in željam. Kontaktirajte me še danes in si zagotovite unikatno grafično podobo za vašo blagovno znamko ali podjetje!

Grafično Oblikovanje - Graphica.si

Vse storitve vključujejo naslednje

Ne glede na to, ali potrebujete novo blagovno znamko ali želite preprosto izdelati kakovostno promocijsko gradivo, ki bo naredilo vtis, vse storitve vključujejo:

  • Z strastjo, da bi v celoti zadovoljil vsako vašo zahtevo, ponujam neomejeno število popravkov, dokler delo ni končano.
  • Vašim zahtevam vdihnem življenje že v nekaj dneh. Prve primere izdelkov prejmete v roku 1-4 delovnih dneh.
  • Vse, kar ustvarim za vas, je vaša last. Zagotovim izvorne datoteke za vsak projekt. Za vsako dokončano zasnovo prejmete datoteko Adobe, ki jo je mogoče urejati, ter datoteke JPG, PNG in PDF.

Logotip

Graphica.si-Grafično oblikovanje-oblikovanje logotipaPriporočam, da začnete tukaj. Preden začnete oglaševati, preden ustvarite spletno stran, preden kar koli izdelate, imejte logotip. Izdelava logotipa naj bo zmeraj prva. Ne glede na to, ali ustvarjate izdelek ali ponujate storitev, vas bodo stranke prepoznale po logotipu. Vaša barvna shema določa vaš namen, slog pisave pa vas podzavestno razloči kot strokovnega, lahkotnega, avanturističnega itd. Vaš logotip je prva neizgovorjena beseda o vašem podjetju ali poslu in ustvarja okolje za vsa prihodnja prizadevanja za oblikovanje blagovne znamke. Za oblikovanje logotipa, kliknite tukaj.

Vizitka

Graphica.si-Grafično oblikovanje-oblikovanje vizitkeVizitka je majhna tiskana papirnata kartica, običajno v velikosti kreditne kartice, na kateri so navedeni vaši poslovni podatki, kot so ime, kontaktni podatki in logotip blagovne znamke. Oblikovanje vizitke je bistveni del oblikovanja vaše blagovne znamke in mora biti vizualni podaljšek oblikovanja vaše blagovne znamke. Za oblikovanje vizitke, kliknite tukaj

Družbeni mediji

Graphica.si-Grafično oblikovanje-oblikovanje družbena omrežjaPovečajte svojo prisotnost na družbenih medijih z zanimivim in prilagojenim oblikovanjem za družbene medije. Vaše račune v družabnih medijih opremim s svežim videzom. Oblikoval bom slike vašega profila in naslovnice, oblikoval povezave za objave, oglase za družbene medije ter vse to naredili v ustrezni ločljivosti in velikosti. Poskrbim, da bo vaša blagovna znamka dosledna v vseh kanalih, z enakim videzom in občutkom, kot ga ima vaša spletna stran. Za oblikovanje za družbene medije, kliknite tukaj.

Celostna grafična podoba (CGP) in oblikovanje tiskovin

Graphica.si-Grafično oblikovanje-Celostna grafična podoba - oblikovanjeNe glede, če želite klasično, brezčasno, sveže, moderno ali zabavno oblikovanje, lahko pripravim grafično oblikovanje, ki natančno odraža vašo blagovno znamko in vizijo. Oblikovanje celostne grafične podobe vključuje logotip, vizitko, ponudbo – račun, poslovno mapo, žig in kuverto. Za oblikovanje celostne grafične podobe, kliknite tukaj. Možnosti oblikovanja za vse vrste tiskanega gradiva pa so na voljo na naslednji strani.

(Visited 270 times, 1 visits today)

Last modified: 3 aprila, 2023

Comments are closed.

Close