G R A P H I C A

Nalagam

Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami
Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami Grafično Oblikovanje z odličnimi Storitvami
Vse rešiteve na enem mestu

Grafično Oblikovanje
z odličnimi
Storitvami

Vizualne komunikacije
Od oblikovanja logotipa in vizitke do celostnih grafičnih podob

Vse na enem mestu

Grafično oblikovanje je starodavna obrt, ki sega v egipčansko obdobje, ko so grafike slikali na stene in pergament. Izraz pogosto izvira iz tiskarske industrije 20. let prejšnjega stoletja in zajema vrsto tiskovin, kot so logotipi in podobe, vendar se nanaša na estetsko privlačnost in trženje – privabljanje gledalcev z uporabo slik, barv in tipografije.

 

Vizualna vsebina segraphica.si - grafično oblikovanje-tablica pretvori hitreje kot samo besede. Pritegnite večje občinstvo, pridobite potencialne stranke, ki iščejo storitve iz vašega področja, in izboljšajte sodelovanje s strankami z oblikovanjem, ki je pomembno. Grafike poudarjajo vaše izdelke in storitve ter se lahko uporabljajo v družabnih medijih, e-poštnih sporočilih, infografikah in blogih.

 

Ni omejitev, kaj se lahko oblikujete. Ne glede na to, ali iščete spektakularen nov logotip ali osupljive letake, vse je možno oblikovati v stilu, ki ga lahko poljubno določite. 

 

Ne glede na to, ali potrebujete novo blagovno znamko ali želite preprosto izdelati kakovostno promocijsko gradivo, ki bo naredilo vtis, vse storitve vključujejo:

 

● Z strastjo, da bi v celoti zadovoljil vsako vašo zahtevo, ponujam neomejeno število popravkov, dokler delo ni končano.

● Vašim zahtevam vdihnem življenje že v nekaj dneh. Prve primere izdelkov prejmete v roku 1-4 delovnih dneh.

● Vse, kar ustvarim za vas, je vaša last. Zagotovim izvorne datoteke za vsak projekt. Za vsako dokončano zasnovo prejmete datoteko Adobe, ki jo je mogoče urejati, ter datoteke JPG, PNG in PDF.

 
 

Od izdelave logotipa do zastave

Sem vaš celostni ustvarjalni partner. Zagotavljam vam vse od grafičnega oblikovanja, ustvarjanja vsebine in še več. Izboljšajte svojo ustvarjalno prednost s standardom kakovosti.

 
Logotip

Priporočam, da začnete tukaj. Preden začnete oglaševati, preden ustvarite spletno stran, preden kar koli izdelate, imejte logotip. Izdelava logotipa naj bo zmeraj prva. Ne glede na to, ali ustvarjate izdelek ali ponujate storitev, vas bodo stranke prepoznale po logotipu. Vaša barvna shema določa vaš namen, slog pisave pa vas podzavestno razloči kot strokovnega, lahkotnega, avanturističnega itd. Vaš logotip je prva neizgovorjena beseda o vašem podjetju ali poslu in ustvarja okolje za vsa prihodnja prizadevanja za oblikovanje blagovne znamke.

➟ Za potek in oblikovanje logotipa, kliknite tukaj.

 
Graphica.si-Grafično oblikovanje-oblikovanje vizitkeVizitka

Vizitka je majhna tiskana papirnata kartica, običajno v velikosti kreditne kartice, na kateri so navedeni vaši poslovni podatki, kot so ime, kontaktni podatki in logotip blagovne znamke. Oblikovanje vizitke je bistveni del oblikovanja vaše blagovne znamke in mora biti vizualni podaljšek oblikovanja vaše blagovne znamke.

➟ Za oblikovanje vizitke, kliknite tukaj.

 
 
Graphica.si-Grafično oblikovanje-oblikovanje družbena omrežjaDružbeni mediji

Povečajte svojo prisotnost na družbenih medijih z zanimivim in prilagojenim oblikovanjem za družbene medije. Vaše račune v družabnih medijih opremim s svežim videzom. Oblikoval bom slike vašega profila in naslovnice, oblikoval povezave za objave, oglase za družbene medije ter vse to naredili v ustrezni ločljivosti in velikosti. Poskrbim, da bo vaša blagovna znamka dosledna v vseh kanalih, z enakim videzom in občutkom, kot ga ima vaša spletna stran.

➟ Za oblikovanje objav, oglasov in naslovnice za družbene mediji, kliknite tukaj

 
 
Graphica.si-Grafično oblikovanje-Celostna grafična podoba - oblikovanjeCelostna grafična podoba (CGP)

Ne glede, če  želite klasično, brezčasno, sveže, moderno ali zabavno oblikovanje, lahko pripravim grafično oblikovanje, ki natančno odraža vašo blagovno znamko in vizijo. Oblikovanje celostne grafične podobe vključuje logotip, vizitko, ponudbo – račun, poslovno mapo, žig in kuverto.

➟ Za oblikovanje celostne grafične podobe, kliknite tukaj.