Vprašanja in odgovori

Cene so odvisne od številnih podrobnosti, vendar ste lahko prepričani, da boste za svoj oblikovalski projekt dobili veliko vrednost. Običajni projekti grafičnega oblikovanja se gibljejo od 80 do 200 evrov za manjša do srednje zahtevna dela. Cena spletne predstavitve se začne pri 600 evrih, kar že vključuje eno leto spletnega gostovanja, registracijo domene in organizacijo e-poštnih predalov.

Prvo se najprej pogovorim o naročnikovih zamislih in uporabi logotipa. Nato zaprosim za vzorce obstoječih logotipov, ki so stranki všeč ali ji niso všeč, da dobim predstavo o njenem okusu. Včasih ima stranka v mislih že koncept oblikovanja. Spet drugič ne ve, kaj si želi. V vsakem primeru se pred začetkom dela prepričam, da sem zbral dovolj informacij. Moja storitev oblikovanja logotipa je zelo preprosta. Če želite videti dodatne koncepte po mojih začetnih treh zamislih ali če potrebujete nekaj zasnov logotipov za več podjetij, lahko ceno moje storitve določim glede na vaše potrebe.

Ja. Avtorske pravice za vse delo, ki ga opravim, se prenesejo na stranko takoj, ko je saldo v celoti poravnano.

Običajni rok za oblikovanje logotipa je od 7 do 14 dni. Odvisno od zahtevnosti oblikovanja.

Za vse končne izdelke boste prejeli spletno povezavo, s katere boste lahko brezplačno prenesli vse datoteke.

To je odvisno od tega, kako zapletena je vaša spletna predstavitev. Če lahko postopek oblikovanja preproste enostranske spletne strani traja do dva tedna, lahko izdelava napredne spletne predstaviteve s skriptami in funkcijami po meri traja tudi do šest do osem tednov.

Da, prejeli boste podatke za prijavo v nadzorno ploščo ali, če želite, da upravljam vašo spletno stran, dostop do portala, kjer lahko brez moje pomoči upravljate vsebino ali izvajate preprosta dejanja, kot je nalaganje prispevkov na blog.

Seveda! Svojim strankam vedno nudim podporo pri zagonu in vzdrževanje spletnega mesta.

Ne, tiskarskih storitev ne zagotavljam neposredno. Na vašo zahtevo vam lahko priporočim ugledne spletne tiskarje. Svetujem pa vam, da se raje obrnite za stroškovno učinkovitejše in hitrejše pošiljanje na vaše lokalne tiskarje.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Close